Contact

Contactgegevens
U kunt op verschillende manieren contact met ons opnemen.

Mogelijkheid 1 - Via het contactformulier
De makkelijkste manier om contact met onze juristen te krijgen is door het invullen van het contactformulier. Dat contactformulier vindt u aan de rechterkant van deze pagina. Vul uw naam, emailadres en telefoonnummer in en vertel ons waarover u graag contact wilt hebben.

Mogelijkheid 2 - Per email
Een andere mogelijkheid om contact met onze juristen te krijgen is per email. U kunt ons mailen via info@gavooronzezaak.nl. Onze juristen nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op!

Mogelijkheid 3 - Telefonisch contact
Wilt u liever telefonisch contact? Vul dan het contactformulier aan de rechterkant van deze pagina in. Wij bellen u vervolgens zo spoedig mogelijk terug!

Contactformulier

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Onderwerp (verplicht)

Uw bericht

Hierbij geef ik toestemming aan Onze Zaak Rechtsbijstand (KvK-nummer 56540558) om ten behoeve van marketingactiviteiten de volgende gegevens van mij te verwerken: voor- en achternaam, geslacht, straat- en huisnummer, woonplaats, telefoonnummer, emailadres en bezoekersgegevens van de website (IP-adressen en locatiegegevens). Ik weet dat ik het recht heb om deze toestemming weer in te trekken. Dat kan door een email te sturen aan info@gavooronzezaak.nl.

Top