Geldermalsen

Onze Zaak Rechtsbijstand is gevestigd in de gemeente Geldermalsen.

Heeft u juridisch advies nodig? Dan bent u bij ons aan het goede adres! Zowel voor particulieren als voor ondernemers geldt; neem vrijblijvend contact met ons op! Wij leveren een hoge kwaliteit tegen een scherp tarief.

Geldermalsen

Een aantrekkelijke centraal gelegen plaats en gemeente
Geldermalsen is een plaats en gemeente die centraal is gelegen in Nederland. Gelegen aan de westkant van de provincie Gelderland in de zogenoemde 'Tielerwaard' aan de rivier de Linge. Grenzend aan de gemeenten Buren, Tiel, Neerijnen, Culemborg, Lingewaal en Leerdam.

De gemeente is zowel per auto als per trein goed bereikbaar. Per auto kan Geldermalsen bereikt worden via zowel de A2 als de A15. Per trein is er een directe verbinding richting Utrecht en Den Bosch, maar ook richting Dordrecht en Tiel. Kortom, Geldermalsen is een ideale uitvalsbasis voor menig forens en bedrijf. Niet voor niets zijn er een distributiecentrum van de Albert Heijn en een distributiecentrum van de Blokker gevestigd.

Dat het een aantrekkelijke vestigingsgemeente is voor bedrijven blijkt ook uit het hoge aantal bedrijfsvestigingen per 1000 inwoners. Er zijn in deze gemeente per 1000 inwoners circa 160 bedrijven gevestigd. Het landelijk gemiddelde is slechts circa 120 gevestigde bedrijven per 1000 inwoners. Ook uit cijfers over de hoeveelheid banen blijkt dat het een aantrekkelijke vestigingsgemeente is.

In Geldermalsen zijn ook ruim 900 banen per 1000 inwoners, terwijl het landelijk gemiddelde slechts circa 700 banen per 1000 inwoners is. De werkloosheid in Geldermalsen was in 2015 dan ook maar circa 5,2 procent, tegenover landelijk ruim 7 procent.

NO CURE, NO PAY!

 

Dat maakt het aantrekkelijk om zaken die u normaal maar zou laten rusten, toch door een jurist te laten beoordelen.

Werkwijze, tarieven en voorwaarden

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem vrijblijvend contact op

Top