Rechtsbijstand – Werkwijze, tarieven en voorwaarden

Rechtsbijstand – Werkwijze, tarieven en voorwaarden

Werkwijze
Onze Zaak Rechtsbijstand levert juridische dienstverlening aan zowel MKB-ondernemers als aan particulieren. Voor een jurist van Onze Zaak Rechtsbijstand zijn kwaliteit en laagdrempeligheid hierbij twee kernbegrippen. Goede dienstverlening tegen een schappelijk tarief. Zo bestaat in veel gevallen de mogelijkheid om te werken op "no-cure-no-pay"-basis. Dat biedt zekerheid voor u als cliënt en zorgt voor een gemeenschappelijk belang bij een succesvolle uitkomst.

Maar ook als werken op basis van 'no-cure-no-pay' niet goed mogelijk is, doet uw jurist uiteraard het maximale om te komen tot een voor u succesvolle uitkomst. Daarbij behandelen wij uw zaak op een manier waarop wij als wij in uw schoenen zouden staan dat ook graag gehad zouden hebben. Klantvriendelijkheid en een uitstekende juridische kwaliteit zijn daarbij erg belangrijk voor ons.

Tarieven
Zoals aangegeven bestaat er in veel gevallen de mogelijkheid om te werken op "no-cure-no-pay"-basis. Er kan ook vaak gewerkt worden op basis van een vaste afspraak over de totaalprijs. Zodat u van tevoren weet waar u aan toe bent! Het uurtarief dat door Onze Zaak Rechtsbijstand voor een jurist gehanteerd wordt is opgenomen in onderstaande tabel.

Particulieren Zakelijk - kleine ondernemers (tot maximaal 10 medewerkers) Zakelijk - overig
Uurtarief € 90,00 incl. BTW € 90,00 excl. BTW € 120,00 excl. BTW

Voorwaarden
Op de dienstverlening van Onze Zaak Rechtsbijstand zijn zorgvuldig samengestelde Algemene Voorwaarden Onze Zaak van toepassing. Deze Algemene Voorwaarden zijn samengesteld op een manier die past bij Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen; er wordt rekening gehouden met de effecten op milieu, mens en maatschappij van de bedrijfsvoering. Wel zo sociaal!

Nieuwsgierig geworden naar de invulling van haar maatschappelijk verantwoordelijkheid door Onze Zaak Rechtsbijstand? Kijk dan voor meer informatie verder op de pagina waar dit nader is uitgewerkt in concreet MVO-beleid binnen Onze Zaak Rechtsbijstand. Voor meer algemene informatie over Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen kunt u ook kijken op de site van de Rijksoverheid.

Een zaak voorleggen aan een jurist van Onze Zaak Rechtsbijstand
Wilt u direct een zaak voorleggen aan een jurist van Onze Zaak Rechtsbijstand? Neem dan direct contact met ons op door uw gegevens achter te laten via het contactformulier dat u bereikt via onderstaande knop. Een jurist van Onze Zaak Rechtsbijstand neemt dan zo spoedig mogelijk contact met u op om vrijblijvend uw zaak met u te bespreken.

Neem vrijblijvend contact op!

 

Juridisch advies nodig?

 

Neem vrijblijvend contact op!

Top