Rechtsbijstand

Onze Zaak Rechtsbijstand

Soms heb je juridisch advies nodig. Het kan verschillende aanleidingen hebben. Maar één ding staat in ieder geval als een paal boven water. Je wilt een deskundig advies, waarbij meegedacht wordt in jouw persoonlijke situatie. Dan ben je bij Onze Zaak Rechtsbijstand aan het goede adres! Op een laagdrempelige en persoonlijke manier leveren wij hoogwaardige dienstverlening.

MKB-ondernemers
Onze Zaak Rechtsbijstand is er voor ondernemers. Of je nu op het punt staat voor de eerste keer iemand in dienst te nemen en juridisch advies wil over de arbeidsovereenkomst. Of je wil graag toch nog even iemand mee laten kijken naar het contract met een leverancier. Of ... In alle gevallen denkt Onze Zaak Rechtsbijstand graag met je mee!

Particulieren
Onze Zaak Rechtsbijstand is er ook voor particulieren. We helpen je graag met laagdrempelig en toegankelijk juridisch advies. Want wij realiseren ons ook; op een juridisch conflict zit niemand te wachten. Maar soms ontkom je er niet aan. En dan is het fijn als er een jurist is die jou deskundig bijstaat en begrip toont voor jouw persoonlijke situatie. Bij Onze Zaak Rechtsbijstand ben je dan aan het goede adres.

Laagdrempelig contact
Het intakegesprek met een jurist van Onze Zaak Rechtsbijstand is altijd kosteloos. In dit gesprek bepalen wij samen met u de wijze waarop wij u het beste van dienst kunnen zijn. Is een op uw situatie toegesneden juridisch advies bijvoorbeeld voldoende? Of kan Onze Zaak Rechtsbijstand u ondersteunen door een juridisch document op te stellen of namens u onderhandelingen te voeren met uw wederpartij? In al deze en andere gevallen denkt Onze Zaak Rechtsbijstand graag met u mee!

Neem vrijblijvend contact op!

NO CURE, NO PAY!

 

Dat maakt het aantrekkelijk om zaken die u normaal maar zou laten rusten, toch door een jurist te laten beoordelen.

Werkwijze, tarieven en voorwaarden

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem vrijblijvend contact op

Top