Tiel

Onze Zaak Rechtsbijstand is actief in Tiel!

Bent u in Tiel op zoek naar een goede en betaalbare jurist? Zoek dan niet verder! Onze Zaak Rechtsbijstand werkt met goede en betaalbare juristen die ook uw probleem voor u kunnen oplossen. Neem vrijblijvend contact met ons op! Dat geldt zowel voor particulieren als bedrijven. Wij leveren sinds jaren een goede kwaliteit tegen een betaalbare prijs!

Tiel, de kersenstad bij uitstek!

Een aantrekkelijke plaats en gemeente in de Betuwe
In de gemeente Tiel wonen zo'n 40.000 inwoners. Tiel ligt in de Betuwe en is de 'kersenstad' bij uitstek. Niet voor niets is 'Flipje' (stripfiguur van de jamfabriek 'De Betuwe') mascotte van de stad. In het stadscentrum staat zelfs een standbeeld van hem. Het is ook een stad van het water; aan het zuiden grenst Tiel aan de rivier 'de Waal', in het noorden aan de rivier 'De Linge' en in het oosten aan het 'Amsterdam-Rijnkanaal'. Ook via de weg en het spoor is Tiel goed bereikbaar. De stad ligt aan de A15 en heeft twee stations ('Tiel' en 'Tiel Passewaaij'). De gemeente grenst aan de gemeenten Neder-Betuwe, West Maas en Waal, Neerijnen, Geldermalsen en Buren.

Omdat de stad zo centraal ligt, is er veel werkgelegenheid in de buurt. Binnen een uur rijden is men vrijwel overal in de randstad, en ook de regio Eindhoven en de regio Arnhem-Nijmegen liggen binnen deze reisafstand. Omdat de werkgelegenheid relatief hoog is in de omgeving, ondersteunt Onze Zaak Rechtsbijstand dan ook relatief vaak op het gebied van het arbeidsrecht en het ondernemingsrecht. Ook voor juridisch advies op deze terreinen bent u bij Onze Zaak Rechtsbijstand aan het goede adres!

Niet alleen de stad zelf is overigens bekend. In de stad zijn ook diverse bekende Nederlanders geboren. Denk bijvoorbeeld aan Jochem van Gelder (televisiepresentator), Mary Dresselhuys (actrice), Frans Duijts (zanger) en Eddy van IJzendoorn (wielrenner).

NO CURE, NO PAY!

 

Dat maakt het aantrekkelijk om zaken die u normaal maar zou laten rusten, toch door een jurist te laten beoordelen.

Werkwijze, tarieven en voorwaarden

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem vrijblijvend contact op

Top